Nieuws - Familie Haagen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Home > Nieuws

Update 4 out of the Wild West
Geplaatst op 9 november 2019

Inmiddels tot op 1 familie na hebben we alle vrienden gehad en staan nu in Orange County. Dit is een voorstadje dichtbij Los Angelos. Vanmiddag zijn we met een Uber taxi naar Disneyland gegaan.
Voor de kenners, de Touwer of Terror is gewijzigd in een ander thema. Jammer, ik had het nog wel een keer willen meemaken. In plaats daarvan zijn we maar gaan lunchen en daarna gaan zwemmen.

De temperatuur is hier ongeveer 25 graden. Regen weten ze niet wat het is hier.
Afgelopen week hebben we prachtige zonsondergangen gezien, toen we bij de kust stonden.

Over een kleine 14 dagen zit het er op. Daaaaaaaag allemaal

Wordt vervolgd.

Bep & Hans
Voorstadje Los Angeles
Zonsondergang
Mooie pluimen langs wegnr. 1

Update 3 out of the Wild West
Geplaatst op 26 oktober 2019

Hi guys, wij zijn inmiddels weer in een warmere gedeelte aangeland en hebben bij vrienden enige dagen uitgerust en Bep heeft de was gedaan.
Morgen vertrekken we naar Sacramento in Californië. Dan zijn we ongeveer op de helft van onze trip.
Vandaag zijn we naar honden wedstrijden wezen kijken, waar de vrouw des huizes lid van is. Voor mij was het helemaal niks en ben ook in slaap gevallen. Bep blijkt wakker te zijn gebleven. In Sacramento gaan we eerst naar een voetbal toernooi.
Onderweg naar hier hebben we overnacht in een State park aan een groot meer, waar je een kampvuur mag maken.Onderweg kwamen we nog een overdekte brug tegen, welke is geconstrueerd in 1920. Het is een geweldige constructie.

Wordt vervolgd.

Bep & Hans
Overdekte brug uit 1920
Geschiedenis van de brug
Herfstkleuren in overvloed

Update 2 out of the Wild West
Geplaatst op 21 oktober 2019

Good morning, hier vanuit de Cold en Snowing West.
Vanuit Moab zijn we naar het Noord Westen gereden en bezochten bij Twin Falls de Soshone watervallen. In Boise hebben we een paar extra dekens aangeschaft, want het werd snachts steeds kouder. Bleek niet voor niets te zijn, want hedenmorgen vroor het en begon de sneeuw te vallen.
Wij hebben er nu geen last van want we zijn inmiddels bij onze vrienden in McCall. Zij wonen op 1600 m. en het sneeuwt nu heel hard.

Onderweg kwamen we een outback steakhouse tegen, hebben daar de camper geparkeerd en zijn daar op de parkplaats blijven overnachten.
Wordt vervolgd.

Bep & Hans
Soshone Falls
Soshone Falls
Blooming Union

Update 1 out of the Wild West
Geplaatst op 19 oktober 2019

Na aankomst op dinsdag avond laat, woensdag de camper opgehaald en naar Lake Havasu gegaan. Daar waren enige water problemen en een defecte w.c. dus ben ik aan het werk gegaan zodat Bep en ik hebben gewerkt voor food.
Daarna via een omweg (waren op weg naar een vriend) naar Moab gegaan en zijn nu weer op weg naar de vrienden in Idaho.

Bep wilde een wijntje bestellen, blijken we in een droogelegd gebied te staan.
Wordt vervolgd.

Bep & Hans

Uitslag en foto's familiedag 2019!
Geplaatst op 17 september 2019

Wat een fantastische familiedag hebben we weer gehad dit jaar. Een feestelijke dag vol met verrassingen. Een dag waarbij de teams bestonden uit kampen, en waarbij de proeven soms bijzonder uitdagend waren.
Het was gezellig drukke dag waarbij de mannen kans kregen op revanche. Uiteindelijk grepen ze die kans met alle handen aan, al was het op het nippertje.
Na een gelijke eindstand zijn ze toch als winnaar uitgeroepen omdat ze meer spellen hadden gewonnen dan de vrouwen.

Het was ook een dag waarop we bezoek kregen van Benny Bakker, een onbekende maar goede zanger uit Friesland. Hij wist er een echt feest van te maken, waarbij Liva de show stal, en waarbij de vrouwen de uitslag snel waren vergeten.

Gelukkig hebben we heel veel foto's van deze heerlijke dag, zodat we lekker kunnen nagenieten. Je vindt ze bij foto's en films.

Aanwijzingen familiedag!
Geplaatst op 3 september 2019

Hier zijn ze dan; de aanwijzingen voor de familiedag 2019. In de foto zitten 6 aanwijzingen verwerkt voor 4 spelonderdelen. Succes!!

Yes, bijna familiedag. Kom jij ons helpen?
Geplaatst op 28 augustus 2019

Beste familieleden,

Over 1,5 week is het alweer zover; de familiedag!
En niet zomaar eentje, maar een zeer feestelijke. We organiseren dit jaar namelijk de 15e familiedag. We hebben dan ook een heel leuk programma met vele extra’s en primeurs voor jullie klaar staan. Dit kunnen we mede doen door de vele sponsors die zich hebben aangemeld. Nogmaals onze dank hiervoor. Volgende week zullen we jullie op een leuke manier gaan prikkelen over wat jullie kunnen verwachten.
Een ander belangrijk feit is dat ome Hans en tante Bep een stapje terug hebben gedaan. Zij hebben alle jaren achter de schermen bijzonder veel werk verricht in de voorbereidingen. Denk hierbij aan inkopen doen, schoonmaken, dingen opzoeken en klaarzetten enz. enz. Daarnaast hebben ze op alle familiedagen zelf heel veel hand en spandiensten geleverd.
Jullie zullen begrijpen dat wij drieën dat niet allemaal op kunnen vangen. Om deze dag tot een succes te kunnen maken hebben we dan ook jullie hulp nodig!
Wij zoeken voor maandagavond 2 september 4 personen (liefst 2 mannen en 2 vrouwen) die vanaf 19.30 uur kunnen helpen met vegen, schoonmaken en spullen als tafels en stoelen klaar te zetten. Kan je niet op maandag maar wel op dinsdagavond, dan horen we dat ook graag.
Daarnaast hopen we dat er op de dag zelf hulp is om diverse hand en spandiensten te kunnen verlenen. Denk hierbij o.a. aan het in de gaten houden, en indien nodig bijvullen,  van de drank en het eten, en de nodige hulp bij het klaarzetten van de spellen e.d.
Op de zondag na de familiedag moet alles weer netjes gemaakt en opgeruimd worden. De meesten van jullie weten wel dat dit er altijd gezellig aan toe gaat.
Als laatste, maar zeker niet de onbelangrijkste, zoeken we nog iemand die op maandag 9 september een attractie kan terug brengen in Vianen. Dit zal met een bus of aanhanger moeten gebeuren.
Wij doen er alles aan om er weer een onvergetelijke dag van te maken! Kunnen wij rekenen op jouw hulp? Meld je aan door te bellen, appen, mailen met Gerard.

Miranda, Denise Bosman en Gerard.

Gezellige bowlingmiddag in beeld
Geplaatst op 15 april 2019  

Zondag 7 april zijn maar liefst 46 enthousiaste familieleden naar Krimpen a/d IJssel gereden voor een gezellige bowlingmiddag. Hiermee was de opkomst even groot als 1,5 jaar geleden, waar wij als organisatie erg blij mee zijn.

Bij foto's en films zie je een aantal leuke foto's van het bowlen.

Nieuwe nier voor Ronald
Geplaatst op 18 februari 20198

Zondag 17 februari vroeg in ochtend om 04.45 uur kregen wij een telefoontje van Eurotransplant dat er mogelijk een donornier beschikbaar zou zijn. Met voorzichtige hoop (gezien de ervaring van vier maanden geleden) zijn we naar het LUMC gegaan. Daar werd al snel duidelijk dat het een lange spannende dag zou worden in afwachting van de uitslagen, die zouden gaan bepalen of de transplantatie wel of niet door zou gaan.

In verband met de antistoffen die bij Ronald in zijn bloed aanwezig zijn, als gevolg van de twee eerdere transplantaties, moesten er extra kruisproeven gedaan worden om er zeker van te zijn dat de match goed zou zijn. Ook was de nier zelf nog niet aanwezig in het LUMC. Die zou s'middags pas rond 15.00 uur met speciaal transport arriveren en daarna moest de nier nog goedgekeurd worden.

Na heel veel spannende uren wachten kregen we rond 17.15 uur het bericht dat de nier was goedgekeurd en dat de kruisproeven in orde waren. Toen ging alles heel snel en binnen een kwartier werd Ronald naar de operatiekamer gebracht waar ze direct zijn begonnen met de transplantatie.  

Rond 21.30 waren ze klaar met de transplantatie en hebben de artsen laten weten dat alles goed is verlopen. De nier kleurde direct na het aansluiten mooi roze en alles ziet er positief uit. Uiteraard kunnen ze nog niets zeggen over het verdere verloop en de acceptatie van de nier.  Wij zijn erg dankbaar voor dit ontzettende mooie geschenk en zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet.  

Nadere informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Liefs van Ronald en Miranda.

"Iedereen bedankt en fijne feestdagen"
Geplaatst op 24 december 2018

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor de belangstelling, bloemen, kaarten en de lieve berichten tijdens mijn verblijf in het ziekenhuis.
Het gaat redelijk goed met me. Ik heb een prettige reis naar Hochfugen gehad en wordt hier van alles voorzien.
Ik wens iedereen fijne feestdagen en hoop volgend jaar 5 januari wij weer velen van jullie te begroeten.

(Tante) Bep

Tante Bep is weer thuis
Geplaatst op 13 december 2018

Donderdag 13 december is (tante) Bep uit het ziekenhuis ontslagen. Aan het begin van de middag is ze door (ome) Hans opgehaald.
Tijdens onderzoeken die de afgelopen dagen zijn gedaan is gebleken dat het hart van (tante) Bep te langzaam werkt. Hierdoor ontstaan ontstekingen en wordt vocht vastgehouden. Ook komt er vocht achter de longen, wat resulteert in kortademigheid.
Dit probleem met haar hart zal niet genezen. Dit zal bestreden en gestabiliseerd moeten worden met medicijnen.
Wij wensen (tante) Bep een spoedig herstel, en hopen dat er snel een stabilisatie op zal treden.

Tante Bep opgenomen in ziekenhuis
Geplaatst op 10 dec. 2018 - updates 11 & 12 dec. 2018

Afgelopen zaterdag 8 december is (tante) Bep in het ziekenhuis opgenomen met hartritmestoornissen. Ze ligt in het oude gedeelte van het Groene Hart ziekenhuis op kamer 254. Zoals het er nu naar uit ziet mag ze waarschijnlijk aan het einde van de week weer naar huis.
Mochten er veranderingen zijn, dan zullen we dat hier z.s.m. melden.

Update 11 december:
Tante Bep is verhuist naar kamer 360 op de afdeling cardiologie (3e etage oude gedeelte).

Update 12 december:
Tante Bep mag naar verwachting donderdag weer naar huis.

Tip: Het Groene Hart ziekenhuis geeft je de mogelijkheid om eenvoudig een Ecard te sturen.
   

Bericht van Hans en Jereth
Geplaatst op 10 december 2018

Hallo allemaal,

Het is alweer zover ... Na de Sinterklaas gedichten is de tijd weer aangebroken voor het literair en visueel hoogstandje van het jaar: Het Jaarverslag!
Dit jaar nemen Jereth en ik de schone taak op ons om hier weer een mooi geheel van te maken.
Aan jullie dus de vraag om de doos met foto’s en verhalen van dit jaar er bij te pakken en hier een mooie samenvatting van te maken voor in het jaarverslag. Kunnen jullie deze uiterlijk vrijdag 21 december mailen?
Alvast bedankt voor jullie mooie verhalen en nog een fijne december maand gewenst.
Tot op de nieuwjaarsreceptie!

Jereth & Hans


Uitslag strijd der seksen
Geplaatst op 13 september 2018

Familiedag 2018 in beeld
Geplaatst op 13 september 2018

De 14e editie van de familiedag gaat de boeken in als een hele bijzondere. Het was in al die jaren de eerste echte strijd der seksen. Deze strijd werd overigens gewonnen door de dames.
Kijk snel bij foto's en films om deze geslaagde familiedag nogmaals te beleven! Heb jij ook nog foto's van deze leuke dag stuur ze dan snel op, dan plaatsen we ze erbij.
   

Het belooft een mooie familiedag te worden
Geplaatst op 29 augustus 2018

Wij zijn druk bezig de laatste puntjes op de spreekwoordelijke i te zetten, en vrijdag start de bouw van de diverse activiteiten. Ook het weer lijkt goed mee te werken. Overwegend zon met een dikke 20 graden, wij doen het ervoor.
Zo lijken alle ingrediënten aanwezig om er een mooie familiedag van te maken.
Inmiddels hebben we ook de 3 laatste tips online gezet, en er lijken nu voldoende aanwijzingen om een goede gooi te doen naar de spellen die we gaan spelen.
Succes met speculeren en we zien jullie allemaal graag zaterdag a.s. rond een uur of 1.
 

Dag vakantie, hallo familiedag
Geplaatst op 16 augustus 2018

Half augustus, we naderen het einde van de vakantieperiode. Hebben jullie al zin in de familiedag? Wij wel!
We zijn al weken bezig met de voorbereidingen, en doen er alles aan om er zaterdag 1 september weer een superleuke dag van te maken.
Wij kunnen ons voorstellen dat jullie nieuwsgierig zijn wat jullie te wachten staat. Daarom plaatsen we de komende 2 weken een aantal hints. We plaatsen de hints per spel.
Hou de website en facebook goed in de gaten, en speculeer er rustig op los.

Spel 1
Spel 2
Spel 3
    
Tante Wil is verhuisd
Geplaatst op 30 juli 2018

Afgelopen maandag 23 juli is tante Wil verhuisd naar appartement 63 in de Liezeborgh in Haastrecht. Ome Jaap blijft op het huidige adres wonen, maar mag langs bij tante Wil wanneer hij wil.
De Liezeborgh is een woonzorgcentrum in Haastrecht met 24 uur per dag beschikbaarheid van zorg. Het accent ligt in de Liezeborgh op het welbevinden en kwaliteit van leven van de maximaal 31 bewoners, en ligt naast het park “Bisdom van Vliet”.
 
Frankrijk wint WK voetbal in Rusland
Geplaatst op 16 juli 2018

Ruim een maand en 64 wedstrijden na de start van het WK voetbal 2018 mag Frankrijk zich wereldkampioen noemen. Een WK waar velen van ons niet echt voor warm liepen, omdat we ons wederom niet geplaatst hadden. Gelukkig waren er toch nog 17 enthousiastelingen die de moeite hadden genomen om met de Haagen.nl WK poule mee te doen.
Na een spannende maand waarbij de ene na de andere favoriet sneuvelde en Anne lange tijd de leiding had in de WK poule, is het uiteindelijk toch Gerard die aan het langste eind trok. Anne werd wel zeer verdiend 2e, gevolgd door Arjan. De strijd om de 4e plaats ging tussen Aron, Jack en Mieke, en is bepaald door de bonusvragen. Hierbij kwam Jack als beste naar voren gevolgd door Aron en Mieke.
De poedel/aanmoedigingsprijs gaat dit keer naar Marjolein. Ondanks haar laatste plaats is ze al die tijd wel enthousiast gebleven.

Kijk voor de volledige uitslag bij Haagen.nl WK poule 2018.

Omdat ik (Gerard) dit jaar de poule alleen georganiseerd heb, en het technisch helaas niet mogelijk was om voorspellingen op de website te plaatsen, voel ik me nogal ongemakkelijk bij deze uitslag. Ik heb dan ook besloten om mezelf niet op te nemen in de uitslag bij de verdeling van het prijzengeld.


 
Verdeling prijzengeld is bekend
Geplaatst op 11 juli 2018

We zitten midden in de halve finales, en met de troost- en de finale nog te gaan is het ongemeen spannend in de Haagen.nl WK poule 2018.
Met de uitslagen, juiste landen en de juiste wereldkampioen zijn er, inclusief 1 halve finale, nog maar liefst 93 punten te verdienen.
Om de spanning nog wat verder op te voeren maken we nu ook de verdeling van het prijzengeld bekend.
We gaan de prijzen verdelen onder de nummers 1 t/m 5. Daarnaast hebben we ook nog een poedel of aanmoedigingsprijs. Kortom, iedereen maakt nog steeds kans op een prijs!
Kijk voor de exacte prijsverdeling bij de spelregels.

 
Duitsland verrast vriend en vijand met snelle uitschakeling
Geplaatst op 29 juni 2018

De groepsfase zit erop, en het was toch weer Duitsland dat de meeste aandacht kreeg. Ze verrasten vriend, vijand en vooral zichzelf met hun roemloze uitschakeling.
Ook met de Haagen.nl WK poule hebben we de groepsfase afgesloten. Een voorlopige tussenstand leert dat Anne al een tijdje de onbetwiste leider is, op de voet gevolgd door Gerard. Op gepaste afstand volgen Jack en Mieke die ondanks een zwakke start nu toch op 3 en 4 staan.
Nu zegt dat allemaal nog vrij weinig hoor, want de hoeveelheid punten die je per wedstrijd kan verdienen wordt met de ronde meer. En als je daarbij bedenkt dat de top 3 allemaal Duitsland als wereldkampioen hebben aangegeven dan weet de rest dat er nog genoeg te halen valt.

Bekijk hoe alle deelnemers ervoor staan bij EK/WK poule 2018.

De tussenstand van de Haagen.nl WK poule staat online
Geplaatst op 18 juni 2018

De tussenstand van de Haagen.nl WK poule staat online. Vanaf nu wordt deze, indien mogelijk, dagelijks of om de dag bijgewerkt.

Wil jij ook weten hoe de 17 deelnemers ervoor staan, kijk dan snel bij EK/WK poule 2018.

Het WK, en dus ook de Haagen.nl WK poule is begonnen
Geplaatst op 14 juni 2018

Het WK voetbal in Rusland is begonnen met de openingswedstrijd Rusland - Saoedi Arabië. Hiermee is ook de Haagen.nl WK poule van start gegaan.
We hebben dit jaar toch nog 17 enthousiastelingen bij elkaar gekregen die het voetbal op een leuke manier mee willen maken.

Zodra alle deelnemers verwerkt zijn zal de eerste tussenstand verschijnen bij EK/WK poule 2018. Deze stand zal bijna dagelijks bijgewerkt worden.

Hij komt er weer aan; de Haagen.nl WK poule
Geplaatst op 23 mei 2018

Over 3,5 weken begint het WK voetbal in Rusland met de openingswedstrijd Rusland - Saoedi Arabië. Helaas weer een toernooi zonder ons eigen Oranje. Dat is natuurlijk erg jammer, maar het zorgt ook voor een stuk minder stress.

Om toch met het toernooi mee te leven organiseren we dit jaar bij voldoende deelname gewoon een Haagen.nl WK poule!
Voorspel alle uitslagen van het toernooi, zowel in toto vorm als het aantal gescoorde doelpunten per team per wedstrijd. Voorspel welke landen verder gaan in het toernooi, en voorspel de winnaar van het WK!

Lees er alles over bij EK/WK poule.

Gezellige nieuwjaarsreceptie eindigt bij mevrouw Wong
Geplaatst op 7 januari 2018

Het was zaterdag 6 januari weer een gezellige boel in het verenigingsgebouw de Grote Haven in Haastrecht.
De opkomst was prima, en het nieuwe "verjaardagsspel" viel in goede aarde. De rest van de middag werd er zoals gewoonlijk gezellig bijgepraat, maar er werd op diverse tafels ook gekaart en gedobbeld.
Het jaarverslag werd dit keer prima verzorgd door Donny, waarvoor grote dank, en na afloop ging een record aantal familieleden mee naar mevrouw Wong om de dag lekker af te sluiten en het jaar goed in te luiden.
Bij foto's vind je een leuke collage van de familie bij de chinees.
 

Familie bowlen een groot succes
Geplaatst op 8 november 2017  

Afgelopen zondag 5 november zijn we als familie Haagen uitje gaan bowlen. Dit idee was afkomstig van ome Martien en werd zeer goed ontvangen.
Maar liefst 46 enthousiaste familieleden waren naar Krimpen gekomen om er een gezellige middag van te maken. Na 1,5 uur bowlen en de nodige drankjes en hapjes verder was iedereen het er over eens dat dit soort uitjes vaker plaats mogen vinden. Ideeën hiervoor zijn dan ook van harte welkom.

Bij foto's en films zie je een aantal leuke foto's van het bowlen.

Lekker nagenieten met veel familiedag foto's
Geplaatst op 21 september 2017

Door omstandigheden hebben de foto's van de familiedag iets langer op zich laten wachten dan de bedoeling was, maar dat maakt het kijken alleen maar leuker. Onze dank gaat uit naar Esther die de meeste foto's (ruim op tijd) heeft aangeleverd.
Kijk snel bij foto's en films om de familiedag nogmaals te beleven!

Eindstand familiedag 2017
 

Wat gaan we doen op de familiedag
Update geplaatst op 22 augustus 2017

Over een kleine 2 weken is het al zover, de familiedag 2017. De weersvooruitzichten zijn tot op heden prima dus we kunnen er weer een topdag van maken. De vraag is alleen; wat gaan we doen?
Jullie krijgen in het totaal 12 aanwijzingen, verdeeld over 3 etappes.
Om het jullie wat makkelijker te maken hebben we bij de aanwijzingen aangegeven voor welk spelonderdeel deze betrekking hebben.
     

Aanwijzingen spel 1
Aanwijzingen spel 2
     

Aanwijzingen spel 3
     

Als er voldoende tijd is hebben we op de familiedag nog een leuk bonusspel. Hierbij kan je met je team nog wat extra punten verdienen.
Aanwijzingen bonusspel

(Ome) Hans en (tante) Bep 50 jaar getrouwd
Geplaatst op 6 augustus 2017

Zondag 11 juni gaven (ome) Hans en (tante) Bep een feestje omdat ze op 28 oktober 2016 maar liefst 50 jaar getrouwd waren.
Op deze supergezellige dag zijn er heel veel foto's gemaakt. Een selectie van foto's met familieleden zie je bij foto's en filmpjes.

Voorbereiding familiedag 2017 in volle gang
Geplaatst op 6 augustus 2017

De voorbereiding van de familiedag 2017 in volle gang. De organisatie heeft al vele vergaderingen achter de rug, en de ideeën zijn veelbelovend.
De 13e familiedag wordt gehouden op zaterdag 26 augustus. Deze datum staat uiteraard ook in de agenda, net als de komende nieuwjaarsreceptie.

Haagen.nl compleet vernieuwd
Geplaatst op 6 augustus 2017

Haagen.nl is volledig vernieuwd. Niet alleen de indeling en opzet zijn volledig op de schop gegaan, maar de site is nu ook geschikt voor mobiel en tablet.
Naast de al bestaande rubrieken nieuws, foto's en de voetbalpoule hebben we een aantal nieuwe pagina's in het leven geroepen. Bij wie is wie nemen we familieleden onder de loep, en in de agenda vind je alle verjaardagen, feestjes en evenementen overzichtelijk gerangschikt.
Verder hebben we besloten om toch weer een gastenboek te plaatsen, omdat er nog altijd een redelijk aantal familieleden niet beschikt over facebook. Je vindt het gastenboek bij reacties.
Ondanks alle zorgvuldigheid en de zeer vele uren werk die er in de nieuwe site zitten kan het voorkomen dat we iets vergeten zijn of dat er iets niet klopt. Als je zoiets tegenkomt laat het dan a.u.b. even weten! Ook verbeterpunten zijn van harte welkom.

Wie is wie; een kijkje in het leven van .....
Geplaatst op 8 mei 2017

Tijdens een overleg over de nieuwjaarsreceptie en de familiedag werd het idee geopperd voor een nieuwe rubriek op de website.
In deze rubriek gaan we familieleden nader onder de loep nemen, om zo elkaar (nog) beter te leren kennen.
We zien de meeste familieleden doorgaans 1 of 2 keer per jaar op de familiedag en/of de nieuwjaarsreceptie, maar dat is veelal niet voldoende om te weten wat iemand doet in zijn/haar dagelijks leven. Daarnaast hebben we nog het jaarverslag en facebook, maar ook dan komen we meestal niet verder dan wat algemene zaken en de vakantiekiekjes.
Deze nieuwe rubriek "Wie is wie" is gelijk een mooie gelegenheid voor nieuwe familieleden om zichzelf voor te stellen en andere familieleden beter te leren kennen.
Het kan dus zomaar zijn dat je hiervoor benaderd wordt door iemand van ons, en we zouden het erg leuk vinden als zoveel mogelijk familieleden hieraan meewerken. Uiteraard bepaal je zelf wat wij wel en wat wij niet op de website plaatsen.

Volledige uitslag familiedag 2016
Geplaatst op 30 augustus 2016
   

Zeer geslaagde familiedag in beeld gebracht
Geplaatst op 30 augustus 2016

De eerste foto's van de familiedag 2016 zijn binnen. Je vindt deze foto's bij foto's en filmpjes.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu